Bestelinformatie

Verzenden

Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, de gemiddelde levertijd van een bestelling is 1 – 3 werkdagen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail met de bestelbevestiging. Zodra je bestelling mee gaat met het transportbedrijf, ontvang je een e-mail met track & trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. De bestellingen worden verzonden met PostNL.

Bij Electro-acupunctuur RI-set worden bestellingen gratis verzonden vanaf €75,-. Onder de €75,- zijn de verzendkosten €6,95.

Retourneren
Is de bestelling toch niet helemaal naar wens en wil je deze (deels) retourneren? Je hebt tot 14 dagen na ontvangst de tijd om na te denken over je aankoop. Stuur een mail naar ons e-mailadres: info@ri-set.nl onder vermelding van je ordernummer en de reden van retour. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Gratis retourneren/omruiling
Je kan er ook voor kiezen het product (gratis) om te ruilen of te retourneren bij Electro-acupunctuur RI-set in Beverwijk. Hiervoor dien je van te voren een afspraak te maken.

Instructies

Het is heel erg belangrijk dat je het retourpakket goed verpakt. Gebruik voor het retour zoveel mogelijk de originele verpakking. Mocht je de originele verpakking niet meer in bezit hebben, maak dan gebruik van een stevige kartonnen doos.

Wat zijn de voorwaarden?
Retourneren is op eigen risico, let daarom bij het retoursturen goed op de volgende punten:
– Het artikel is onbeschadigd en ongebruikt.

– Zorg dat het product goed beschermt is, zodat het niet kan beschadigen bij verzending.

– De terugbetaling vindt pas plaats nadat wij het product ontvangen en gecontroleerd hebben. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk teruggestort. Dit kan maximaal tot 10 werkdagen duren.

– Mocht het product beschadigd zijn en/of gebruikssporen bevatten, vervalt het recht tot retourneren en helaas ook het recht op teruggave van het aankoopbedrag.